Bouwservice Patrick van den Boorn heeft al verschillende klanten tevreden gemaakt. 

 

Wenst u met een van deze klanten contact op te nemen voor een referentiegesprek kan dat natuurlijk via ons geregeld worden. 

Bouwref
Bouwref

press to zoom
Bouwservicepvandenboorn
Bouwservicepvandenboorn

press to zoom
Bouwref
Bouwref

press to zoom
1/2
keuken
keuken

press to zoom
badkamer
badkamer

press to zoom
keuken
keuken

press to zoom
1/2

ROB VASTBINDER

Bouwservice Patrick van den Boorn heeft tijdens de herfst van 2012, met zijn mensen, een stevig verbouwtraject gerealiseerd, waarbij hij de uitvoering verzorgde van het vervangen van de schrootjesplafonds, stuc- en schilderwerk, de plaatsing van tegelwerk en de noodzakelijke bouwkundige aanpassingen. 

 

Hij heeft dit

tot onze grote tevredenheid gedaan, waarbij er gewerkt is binnen de vooraf gestelde tijd en het budget. Hij heeft daarnaast ook de coördinatie gevoerd van de loodgieterswerkzaamheden en het electra-deel. 

 

 

 

Wij hebben Patrick in de ruim acht weken die de uitvoering met zich bracht leren kennen als een prima vakman, die zichzelf hoge eisen stelt in de uitvoering van zijn werk en in het werk van de anderen. Daarbij zorgde hij voor een open communicatie met ons als opdrachtgever en een prima sfeer op de werkvloer. 

 

Wellicht de beste aanbeveling die we kunnen doen: als we nog een keer zo'n traject zouden oppakken, belden we hem onmiddellijk!

ROB VAN REIJ

 

In 2009 hebben we de keuken en wc door Bouwservice Patrick van den Boorn laten verbouwen. We hadden duidelijke afspraken gemaakt. Patrick heeft zich geheel aan zijn woord gehouden. De verbouwing was vlekkeloos verlopen. 

 

Nu 5 jaar later was de badkamer aan de beurt. We hebben natuurlijk weer Patrick gevraagd. Hij heeft weer

alles goed gedaan. Van afbreken tot opbouwen. Zijn tegelzetter Danny verdiend ook een pluimpje. De tegels staan perfect, zoiets zie je zelden.  Toen ze klaar waren met de verbouwing waren ze zelf trots op hun werk. 

 

 

Patrick ga zo door en als we nog eens moeten verbouwen weten we je te vinden. Perfect.